Nieuwsberichten afsluiters

ARO membraan

ERIKS verwerft distributeurschap ARO membraan- en plunjerpompen

ERIKS heeft onlangs een overeenkomst gesloten met ARO FIuid Management, om ARO membraan- en pistonpompen te vertegenwoordigen in de Nederlandse industrie.
meer informatie
asahi-kst-appendages

Exclusief dealer van Asahi kunststof appendages

Vanaf dit jaar breidt ERIKS Econosto het productaanbod voor de Nederlandse en Belgische markt uit met een breed pakket kunststof appendages van het Japanse topfabricaat Asahi AV.
meer informatie
cls-streamliner

Bespaar energie en kosten met terugslagklep CSL streamLiner

ERIKS introduceert samen met Chemvalve-Schmid een nieuwe terugslagklep, de CSL streamLiner. Deze geruisloze, roestvaststalen terugslagklep zorgt voor een aanzienlijke besparing op het energieverbruik. Bel voor meer informatie met onze specialisten.
meer informatie
cryogene-nws

ECON® cryogene veiligheidsventielen: veilig bij extreem lage temperaturen

Cryogeen betekent letterlijk koudmakend. Gas wordt vloeibaar gemaakt waardoor het volume afneemt en het gemakkelijk kan worden getransporteerd. Cryogene techniek vindt zijn toepassing in de farmaceutische industrie...
meer informatie
stoompage-nws-2

Compleet assortiment ECON stoomappendages

ERIKS biedt u een compleet assortiment Econ stoomappendages voor het complete stoom- en condensaatsysteem. Daarnaast leveren we ook diverse prefab skids, trainingen en diverse services op het gebied van stoom.
meer informatie
Klep_320x136

VAG kiest voor ERIKS - Econosto als exclusief distributeur

VAG-Armaturen GmbH heeft ERIKS - Econosto als exclusieve distributeur van haar complete pakket aangewezen voor Nederland en België. VAG heeft als afsluiter fabrikant meer dan 140 jaar ervaring in de productie...
meer informatie
ERIKS-elektrische-aandrijvingen-news

Nieuwe productlijn ECON® elektrische afsluiter aandrijvingen

Aan elektrische aandrijvingen in een industriële of maritieme omgeving worden hoge eisen gesteld. De ECON® ELA aandrijving is dan ook bijzonder robuust uitgevoerd en kan worden toegepast op alle kogelkranen, vlinderkleppen...
meer informatie
voordrukregelaars_news-head

ERIKS breidt pakket uit met een complete range voordrukregelaars

ERIKS heeft als aanvulling voor de reduceertoestellen, ook voordrukregelaars (of ook wel overstroomregelaar genoemd) in het standaard leveringspakket opgenomen. Een voordrukregelaar werkt vergelijkbaar als een reduceertoestel.
meer informatie
tankreinigen-nws

Tankreiniging: echte schoonheid zit van binnen!

Het grote belang van het regelmatig intern reinigen van een installatie is inmiddels wel bekend. Echter, welke reinigingscomponenten zijn beschikbaar en met welke kan dit grondig en efficiënt worden gedaan?
meer informatie
3114-Saunders_S360-actuators

Uitbreiding van de serie Saunders S360 pneumatische actuators

In 2012 heeft ERIKS succesvol de roestvaststalen Saunders S360 pneumatische actuator voor de bediening van membraan-afsluiters geïntroduceerd. Nu is de reeks uitgebreid en zijn er ook aandrijvingen beschikbaar om afsluiters in...
meer informatie

1 2 3 4