Lancering voedselveilige lagers tijdens virtueel SKF event

skf-web-header

Voedselveiligheid staat bij ERIKS en onze klanten hoog op de agenda. Het verlagen van de Total Cost of Ownership is hierbij een belangrijk uitgangspunt. We zijn steeds op zoek naar passende oplossingen om hygiëne te verhogen en risico’s te verlagen tijdens de productie. 

skf-food-lagers-gratis
Nieuwe SKF lagers voor de voedingsmiddelenindustrie

Daarom laten we u graag kennis maken met een nieuwe klasse voedselveilige lagers en lagerblokken van SKF. Het lager is geproduceerd naar aanleiding van verrassende conclusies op gebied van microbiologie en hygiëne. Het nieuwe product is niet alleen hygiënisch, maar ook betrouwbaar tijdens het reinigingsproces in vervuilde omgevingen. Met een betrouwbare en snelle reiniging kunt u voedselveiligheid verhogen en aanzienlijk tijd winnen.


Meld u aan voor het event

Wilt u meer weten? SKF lanceert deze Food line lagerunits op een unieke manier tijdens een live virtueel online event en u bent van harte uitgenodigd! Kom alles te weten over de technische specificaties en laat u informeren over de voedselveiligheidsrisico’s. 

ERIKS zal in een aparte lounge aanwezig zijn om u te adviseren en vragen te beantwoorden. Bij deelname kunt u een gratis set volledig afgedichte lagerblokken aanvragen, zodat u het product zelf kunt uitproberen.

Datum : 30 januari 2019 | Tijden: 08:00 - 17:00 uur

Dit online evenement is zo flexibel dat u zelf kunt kiezen wanneer u inlogt, meeluistert of chat. Reserveer ongeveer twee uur van uw tijd voor het event. Heeft u 30 januari geen gelegenheid? Meld u tóch aan, dan kunt u later de opnames terugluisteren.meld-u-hier-aan-skf