ERIKS, Festo Service dealer 2015

ERIKS heeft door het realiseren van meerdere Energy Saving Solutions projecten, de award gewonnen voor:

"Festo Service Dealer 2015"


Deze projecten van lekkagemetingen en het verhelpen hiervan, kunnen de klant een kostenbesparing van vele duizenden euro’s op hun persluchtverbruik opleveren. Niet alleen het aantal projecten heeft de doorslag gegeven bij Festo, maar ook de grote mate van zelfstandigheid waarmee ERIKS deze uitvoert.

FESTO ERIKS uitreiking web   
In Nederland heeft ERIKS 3 goed opgeleide Service Engineers, welke diverse metingen op het gebied van lekkage en luchtkwaliteit kunnen uitvoeren. Eventueel kunnen zij ook de benodigde reparaties verzorgen die voortvloeien uit de metingen. Deze goede ontwikkeling is gerealiseerd, door vanuit ERIKS het juiste initiatief naar de klanten toe te nemen en daar waar nodig, in deze projecten het Festo ESS team, te consulteren. 

Zo kan ERIKS vanuit alle verschillende disciplines, haar klanten een totaalpakket aan producten en services  bieden. Hiermee kan een duidelijke meerwaarde voor de klant gecreëerd worden.
Festo is dan ook van mening, dat door het totaalpakket én de geleverde meerwaarde ERIKS, deze award als geen ander heeft verdiend.

Op vrijdag 4 december 2015 heeft directeur Festo Nederland, Dennis van Beers (rechts) de award uitgereikt aan Hans Hogenboom (links), Business Unit Manager Fluid Power, bij ERIKS.

Meer informatie

ERIKS Pneumatiek - Energy saving 2014 iPad screenBespaar kosten met Energy Saving

Wilt u weten wat de ERIKS Energy Saving Solutions voor u kunnen betekenen, of welke (kosten)besparing u dit kan opleveren?

Bekijk dan onze flyer, of neem contact op met onze Energy Saving specialisten! 

ERIKS Energy Saving flyerContactpersonen:

Noord:    Leon van der List    T (050) 368 49 21   E leon.vanderlist@eriks.nl
West:    Bob Bessem     T (020) 448 96 12   E bob.bessem@eriks.nl
Noord:    Danciëlle van der Venne   T (06) 523 309 65   E dancielle.vandervenne@eriks.nl


Webshop

Naast de uitstekende service die ERIKS biedt, kunt u ook bij ons terecht voor meer dan 500.000 werktuigbouwkundige componenten. Voor pneumatiek biedt ERIKS een uitgebreid assortiment aan onder andere cilinders, koppelingen, tubing, vacuümtechniek en meer! Bekijk ons gehele Festo assortiment op de ERIKS webshop!Webshop Pneumatiek Festo