ERIKS 'Platinum' corrosiebestendige lagerblokken

platinum-intro-header_2016


ERIKS levert een NOG uitgebreider pakket lagertechniek

We presenteren onze afnemers graag een nuttige uitbreiding op ons toch al brede pakket lagertechniek. Het gaat om de serie ERIKS Platinum kunststof lagerblokken met een roestvaststalen insert en de volledig roestvaststalen lagerblokken. Een interessante aanvulling op het productenpakket van SKF, INA, Timken en Systemplast dat we reeds leverden.

Met deze uitbreiding biedt ERIKS een vrijwel compleet gamma corrosiebestendige lagerblokken, die vooral toepasbaar zijn in de voedingsmiddelenindustrie, in de chemie of in andere industrieën waar zeer corrosieve omstandigheden voorkomen of waar vocht door bijvoorbeeld reiniging een rol speelt.

De roestvaststalen AISI 440C lagerinserts zijn afgevuld met levensmiddelen goedgekeurd NSF H1 vet, wat tevens koosjer en halal gecertificeerd is. De gladde en makkelijk te reinigen versterkte PBT kunststof lagerhuizen zijn bij uitstek bestand tegen de meeste reiniginsmiddelen en chemicaliën.

Standaard worden de kunststof lagerblokken met een kunststof gesloten eindkap geleverd.

eriks-platinum-cover

• Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
• Alle gangbare types op voorraad en direct leverbaar
• Direct te bestellen via shop.eriks.nl

Bekijk en/of download onze documentatie (Engelstalig) of vraag een gedrukt exemplaar aan (beperkte oplage) via eriks.nl/downloads.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze afdeling lagertechniek: T (010) 245 50 60 of een ERIKS Servicecenter in uw regio.