eriks-beurs

Blijf op de hoogte

U vindt ERIKS op diverse vakbeurzen en events. Ook organiseren wij geregeld thematische bijeenkomsten met A-fabrikanten op ERIKS-vestigingen. Om u op de hoogte te houden van de jongste ontwikkelingen en kennis te delen. Hier vindt u het programma voor de komende periode.

METStrade_2018

METSTRADE show 2018

Locatie: RAI, Amsterdam
Data    : 13-15 november 2018

De METSTRADE is 's werelds grootste, internationale B2B-vakbeurs voor de uitrusting van zeeschepen, materialen en systemen. De business unit maritiem van ERIKS presenteert onze oplossingen voor de jachtbouw. Van Econ afsluiters tot onze remote valve control systems.

Tot ziens op het SuperYacht Pavilion: stand 10.500

Let op! GRATIS registratie t/m 5 november. Klik hier voor uw ticket(s).

SEMICON Europa

SEMICON 2018

Locatie: Messe München, München
Data    : 13-16 november 2018

ERIKS neemt voor de eerste keer deel aan deze internationale vakbeurs voor de semicon industrie. U vindt ERIKS op de stand van Holland High Tech samen met ASML, BE Precision Technology, BKB Precision, BKL Engineering, Detron, Holst Centre, LouwersHanique, KMWE Group, NTS, Pronexos B.V., Salland Engineering (Europe) B.V., SystematIC Design B.V., Tempress, University of Twente en World Trade Centre Twente

Het Holland High Tech paviljoen is te vinden in hal 4, stand A4-337.

Meer info en inschrijven: SEMICON Europe

logo-ION_webkleuren


Week van de oppervlaktetechnologie


Locatie : ION Congres Campus, Brabanthallen, DenBosch
Datum  : 15 november 2018


EC1935/2004, voldoet u al aan de wet?

EC1935/2004 is een omvangrijke wetgeving. Veel klanten van ERIKS hebben hier vragen over. Tijdens deze presentatie worden de meest gestelde vragen behandeld en verduidelijkt.

Philip Grootjans (Application Engineer bij ERIKS) heeft zijn kennis voor slangen en koppelingen opgebouwd in de gehele industrie van food t/m (petro)chemie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie, componenten, applicaties en regelgeving. En heeft inmiddels 10 jaar ervaring met in slangen, koppelingen en compensatoren.

Dagelijkse helpt ERIKS klanten, o.a. FrieslandCampina, Heineken en DSM Food met het oplossen van uitdagingen en verhogen van de voedselveiligheid.

Onderwerpen: Migratie testen, Declaration of Conformity, Good Manufacturing Practice en Traceerbaarheid.

Voor meer info zie het volledige congresprogramma

PB-logo

Precisiebeurs 2018

Locatie: Koningshof, Veldhoven
Datum: 14-15 november 2018

De Precisiebeurs besteedt extra aandacht aan business kansen voor de fijnmechanische industrie. In het Big Science congresprogramma ontdekt u alles over de nationale wetenschapsagenda; alle nationale en Europese projecten waar overheidsinvesteringen en interessante tenders te verwachten zijn. Andere groeimarkten in de spotlight zijn (aero)space en precisietechnologie in de gezondheidszorg.

Met ruim 280 exposanten en een uitgebreid kennisprogramma slaat de Precisiebeurs een brug tussen wetenschap en concrete toepassing. Laat u inspireren door bijdragen van alle Nederlandse technische universiteiten, ontmoet vooroplopende bedrijven en bekijk demo's van nieuwe applicaties.

U vindt ERIKS op stand 287.

Meer info: Precisiebeurs 2018

Klik hier om gratis te registreren

logo Craft

Dutch Craft Beer Conference 2019

Locatie: Fokker Terminal, Den Haag
Datum: 22 januari 2019

CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, organiseert de 3e editie van de Dutch CRAFT Beer Conference in de Fokker terminal in Den Haag. Met een keur aan (inter-)nationale sprekers, workshops en meer dan 40 standhouders kunnen bezoekers hun hart ophalen waar het craftbier betreft.

Het evenement richt zich op het inspireren en delen van kennis. Kennisuitwisseling vindt plaats tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers die elkaar ontmoeten op de informatiemarkt, tijdens de lunch en de afsluitende netwerkborrel. Het congres is zowel toegankelijk voor leden van CRAFT als niet-leden en Nederlandse als buitenlandse brouwers. ERIKS is hier als sponsor en toeleverancier aanwezig.