servicecenter-2013

ERIKS Servicecenters: uw aanspreekpunt in de regio

In Nederland heeft ERIKS verschillende bedrijfsonderdelen en vestigingen.

De onderhoudsmarkt bedienen wij met een landelijk netwerk van ERIKS Servicecenters. Er is dus altijd een vestiging bij u in de buurt, waar u terecht kunt voor een goed advies en de juiste producten. 

Afnemersgroepen

De ERIKS Servicecenters beschikken over een breed en diep leveringsprogramma, dat is afgestemd op de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Van (petro)chemie, onderhoud- en installatiebedrijven, machinebouw tot semi-overheid en waterschappen.

Vestigingen door heel Nederland

Klik hier voor een overzicht van de verschillende ERIKS vestigingen.

Inkoopgemak en technische meerwaarde

Zaken doen met een ERIKS Servicecenter betekent voor u samenwerken met vaste contactpersonen die uw taal spreken. U treft hier korte communicatielijnen en een groot assortiment onderhoudsartikelen.

Door dit brede productassortiment kunt u besparen op inkoopkosten. Daarnaast beschikken de ERIKS Servicecenters over diepgaande product- en toepassingskennis, waardoor zij in staat zijn in nauw contact met u technische verbeteringen en klantspecifieke aanpassingen door te voeren. Dit leidt tot minder stilstand, een hogere en efficiëntere productie en lagere voorraden.

ESC balieverkoop2

Quick supply, reparatie en balieverkoop

Onze VCA-gecertificeerde servicemonteurs staan voor u klaar om on-site onderhoud en reparaties uit te voeren. U kunt altijd langs komen aan de verkoopbalie voor een goed advies op maat.