over-eriks-services

ERIKS biedt u méér

Focus_op_besparingen

Focus op besparingen

De efficiency en productiviteit van uw processen kan ERIKS aanzienlijk verhogen door u te adviseren bij de keuze van producten die uw down-time verlagen. Of door te praten over nieuwe generaties producten die minder belastend zijn voor het milieu en die energiebesparingen opleveren.

sealXpress

SealXpress

Afdichtingen, geleideringen, gedraaide onderdelen: met de SealXpress service van ERIKS heeft u ze binnen 24 uur in huis! Van enkele stuks tot serieproductie, standaard of op maat gemaakt. Zo kunt u snel verder.

lees verder

cleanroom-s

In-house cleanroom

ERIKS kan reinigings- en verpakkingswerkzaamheden overnemen in haar eigen cleanroom. Stringente procedures en werkvoorschriften zorgen ervoor dat de producten onder optimale omstandigheden...

lees verder

training-opleiding

ERIKS spijkert bij

Onze commerciële medewerkers zijn volledig op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en worden continu bijgeschoold in allerlei vakgebieden. Mede dankzij onze interne opleidingen.

lees verder

24-uur-dienst-s

24/7 bereikbaarheid en service

ERIKS is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar voor noodservice. Wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met machinestilstand garanderen onze spoedprocedures een snelle levering...

lees verder

Technische en logistieke dienstverlening

Het leveren van goede werktuigbouwkundige producten is maar één onderdeel van onze kracht. Het échte onderscheid zit 'm in onze kennis om u maatwerkoplossingen te bieden die een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering.

Vanuit onze passie voor technologie levert ERIKS een bijdrage aan innovaties én kostenreductie in de complete Nederlandse industrie. Deze aanpak vraagt om intensieve samenwerking met fabrikanten en afnemers, om productkennis en uitgebreide knowhow van de processen. Verschillende vormen van technische en logistieke dienstverlening staan hierbij ter beschikking. Zo kunnen wij bijvoorbeeld adequaat inspelen op onderhoudsstops en just-in-time leveringen. Ook voor quick supply van afdichtingen, slangen en kunststof bewerkingen is ERIKS de juiste partij. Door het hele land hebben wij productiefaciliteiten en een eigen bezorgdienst voor 24/7 leveringen.

rapid-prototyping

Rapid prototyping

Snel een tastbaar 3D model? De mogelijkheden van snelle prototyping technologieën bij ERIKS zijn onbeperkt. Uw ideeën, inzichten of innovaties zijn nu binnen enkele dagen om te zetten in tastbare modellen.

lees verder

eriks-nieuwe-webshop-s

Bezoek de webshop van ERIKS

De ERIKS webshop is toegankelijk voor iedereen. U kunt ons assortiment met ruim 500.000 voorraadartikelen zonder registratie bekijken. Alle artikelen en specificaties kunt u zien en selecteren. Of log in en bezoek de webshop. U ziet dan meteen de voorraden, levertijden en prijzen.

lees verder

fst2

Service en klantgerichte oplossingen

Zoekt u naar specifieke kennis, die de efficiëntie en de productiviteit van uw processen kan verbeteren? Doet u dan gerust een beroep op ons Field Service Team.

lees verder

24-uur-dienst-s

Efficiënter inkopen en verwerven

ERIKS maakt het inkopen van uw technische componenten en onderhoudsproducten graag zo gemakkelijk mogelijk. Om u tijd én kosten te besparen.

lees verder