ERIKS neemt Elastomer Research Testing B.V. over

ertERIKS heeft op 30 augustus j.l. via haar groepsmaatschappij ERIKS bv in Alkmaar Elastomer Research Testing B.V. in Deventer (ERT) overgenomen.

Van oorsprong actief in de traditionele toelevering van afdichtingen en rubber producten, ontwikkelt ERIKS een sterke focus op fabrikant onafhankelijke co-ontwikkeling van klantspecifieke rubber componenten ten behoeve van kritische industriële toepassingen. Steeds vaker wordt ERIKS door met name machine- en apparatenbouwers gevraagd om als kennisgedreven ketenpartner mee te denken in de ontwikkeling van productspecificaties van niet-standaard afdichtingen en rubber componenten, om daarmee bij te dragen aan een kortere ontwikkeltijd en snellere marktintroductie van machines en apparaten. Met het kennisnetwerk van ERT en de infrastructuur en competenties van haar laboratorium tot onze beschikking, kunnen wij die focus nog sterker omzetten in toegevoegde waarde: in het professioneel, snel en onafhankelijk ontwikkelen van een groeiend aantal componenten, getest en uit het juiste materiaal, in uw hoogwaardige eindproduct.

ert-rubber producten

ERT is een onafhankelijk, ISO 17025 geaccrediteerd onderzoek- en testlaboratorium voor rubber. Haar klantenkring bestaat uit fabrikanten en eindgebruikers van rubber producten, alsook uit producenten en leveranciers van grondstoffen, gebruikt bij de productie van rubber producten. Met een team van acht medewerkers, realiseert ERT een omzet van ruim € 1 miljoen. Voor uitgebreide informatie over ERT, verwijzen wij naar de website van ERT.

Meer informatie

Voor meer informatie belt u met T (072) 514 18 66 of mailt u naar: afdichtingen@eriks.nl