ERIKS neemt commerciële activiteiten van Leader over

Leader-product2ERIKS heeft de commerciële activiteiten van Leader Global Technologies (Leader) overgenomen. Leader is een toonaangevende fabrikant en leverancier van spiraalgedraaide en metalen pakkingen voor verschillende industriële toepassingen wereldwijd. Leader is gevestigd in Houston, Texas en heeft tevens vestigingen in Baton Rouge, Louisiana en Bytča, Slowakije.

Johan Sleebus, CEO van ERIKS NV, laat over de overname weten: “De acquisitie van Leader verrijkt ERIKS met een sterk merk in een kernactiviteit.

De onderneming produceert kwalitatief hoogstaande producten voor gebruik in afzetmarkten die aan de basis staan van ERIKS’ wereldwijde strategie.”

Leader heeft een business model waarmee zij geëngineerde afdichtingsoplossingen levert middels een netwerk van partners. De onderneming zal na de overname doorgaan met de mondiale uitrol van de strategie.
De activiteiten die Leader verricht vanuit haar vestigingen in Houston en Baton Rouge zullen onderdeel worden van ERIKS’ Noord-Amerikaanse activiteiten en de productiefaciliteit in Bytča, Slowakije zal onderdeel uitmaken van ERIKS’ Europese operaties.

Meer informatie over Leader vindt u op de website.