ERIKS-groep breidt uit in Duitsland

schmitztechnik.jpgDe ERIKS-groep heeft een verdere stap gezet in de versterking van haar activiteiten in Duitsland. Met terugwerkende kracht tot 1 januari 2008 zijn alle aandelen van Schmitztechnik GmbH te Mönchengladbach overgenomen.

Schmitztechnik GmbH is gespecialiseerd in de veredeling van hoogwaardige kunststof- en rubbercomponenten. Haar klanten bevinden zich bij zowel de machine- en apparatenbouw (OEM-afnemers) als bij de industriële eindverbruikers (MRO-afnemers) met name in de sectoren voeding, farma, gespecialiseerde machinebouw en energie.

Schmitztechnik GmbH zal in de cluster ERIKS Duitsland worden geïntegreerd. Hierdoor wordt ERIKS Duitsland in de productgroepen rubber en kunststoffen een nog meer gespecialiseerde en door kennis gedreven dienstverlener voor de moderne, toekomstgerichte industrie. De in Duitsland regionaal opererende ERIKS Service Centres zullen ook gebruikmaken van de bij Schmitztechnik GmbH aanwezige kennis. Het assortiment en de dienstverlening aan onze MRO-afnemers wordt hierdoor uitgebreid.