Landelijke samenwerking ERIKS en SEW-EURODRIVE

SEW-productielijnERIKS en SEW-EURODRIVE werken voortaan landelijk samen voor de productlijnen motoren, motorreductoren en elektrische aandrijvingen. Eerder was er al sprake van samenwerking voor Noordoost-Nederland, tussen ERIKS Groningen (voorheen Wielens Aandrijftechniek) en SEW- EURODRIVE.

ERIKS heeft een uitgebreid netwerk van Servicecenters en Application Engineers met diepgaande technische kennis van SEW-producten. Het nieuwe landelijke contract tussen beide partijen houdt in dat ERIKS het complete SEW-assortiment concurrerend kan aanbieden. Ook zal ERIKS alle technische kennis en service rondom de producten van SEW leveren. Via zogenoemde driehoekdeals worden de kosten en logistieke bewegingen zo laag mogelijk gehouden. U plaatst bij ERIKS een bestelling, waarna SEW direct aan u levert.

De Application Engineers bij ERIKS zijn volledig getraind op de assortimentsuitbreiding van SEW-EURODRIVE. Zo kunnen zij bedrijven in elke branche, op locatie, van een advies op maat voorzien - ook inzake innovaties op het gebied van compactheid, duurzaamheid en energiebesparingen. Dus: bent u op zoek naar duurzame en kostenbesparende oplossingen in elektromechanische aandrijftechniek? Neem dan gerust contact op met ERIKS!Meer informatie

Voor meer informatie belt u naar: (058) 294 50 50 of mailt u naar info.leeuwarden@eriks.nl.

Altijd in beweging

SEW-EURODRIVE is wereldwijd innovatief marktleider op het gebied van elektromechanische aandrijvingen. De onderneming is voortdurend bezig om de efficiëntie van deze aandrijvingen te verbeteren. Vragen over de efficiencyklassen IE2, IE3, IE4 zijn voor SEW daarom nu al geen toekomst meer, maar realiteit met het huidige productportfolio.

Het leveringsprogramma van SEW-EURODRIVE omvat:SEW_logo

  • Motorreductoren
  • Frequentieregelaars
  • Servotechnologie
  • Tandwielkasten
  • Aandrijfsystemen voor decentrale installatie