ERIKS overhandigt FLEXION-installatie aan ROVC

De installatie is overhandigd door Hans Hogenboom, Business Unit Manager Fluid Power bij ERIKS, aan Remi Melman, productmanager van ROVC. Het tekort aan goed opgeleide vakmensen is al jaren aan de orde en wordt waarschijnlijk alleen maar groter. Om meer interesse te wekken voor de techniek, proberen we op deze manier een steentje bij te dragen aan leuke en moderne scholing!

Flexion_bewerkt JGI nieuwsitem header

De nieuwe FLEXIONTM-installatie, die door het ROVC in ontvangst is genomen, is uitgerust met de modernste technieken. Deze installatie is dan ook uitermate geschikt voor scholing, met name in praktijkruimten. Ze beschikt over hydraulische aandrijvingen, elektronische besturing en kan via een laptop worden gewijzigd, ideaal om de cursisten met diverse disciplines kennis te laten maken. 

Uiteraard is het ROVC erg blij dat ze deze FLEXIONTM-installatie van ERIKS in ontvangst mogen nemen. Een dergelijke aanvulling voor het hydrauliek practicum, draagt natuurlijk enorm bij aan het lesplezier én zorgt ervoor dat de kennis van de cursisten up to date is!

Over ROVC

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren. ROVC adviseert en ondersteunt daarnaast honderden organisaties bij het realiseren en implementeren van een effectief opleidingsbeleid. Betrokkenheid bij uw markt, organisatie en medewerkers staat in onze werkwijze centraal. Meer informatie vindt u op de website van ROVC.