eriks-beurs

Blijf op de hoogte

U vindt ERIKS op diverse vakbeurzen en events. Ook organiseren wij geregeld thematische bijeenkomsten met A-fabrikanten op ERIKS-vestigingen. Om u op de hoogte te houden van de jongste ontwikkelingen en kennis te delen. Hier vindt u het programma voor de komende periode.

Dutch Fluid Power Conference


Event : Dutch Fluid Power Conference
Datum : 10 november 2016
Locatie : Film- and Congress Centre CineMec - Ede


ERIKS is op deze conferentie - die in samenwerking met de FEDA wordt georganiseerd- aanwezig met een table top presentatie. Wij tonen onze producten en diensten op het gebied van Fluid Power en Dynamische afdichtingen. 

Meer info: www.dfpc.nl

Constructeursdag-2016


Event : Constructeursdag
Datum : 29 november 2016
Locatie : Evoluon - Eindhoven


ERIKS is op deze conferentie aanwezig met een table top presentatie. Wij tonen onze oplossingen en diensten op het gebied van Elektromechanische aandrijftechniek, Kunststoffen en Rubbertechniek. 

Meer info: Constructeursdag 2016

AgriFoodTech

Event : AgriFoodTech 2016
Data  : 14 - 15 december 2016
Locatie : Brabanthallen, Den Bosch

De AgriFood sector kan niet meer zonder High Tech & ICT oplossingen. Daarom organiseert Mikrocentrum samen met het AgriFoodTech Platform deze nieuwe vakbeurs met congres. Deze twee dagen komen  "High Tech & ICT" en "Agri & Food" samen. Denk aan o.a. drones, vision, sensoren, motion, aandrijftechniek, robots, zaadveredeling, melkrobots, software, IoT, big data, landbouwmachines, verpakkingsmachines, bewatering, klimaatbeheersing en precisielandbouw. Daarnaast is er ook aandacht voor voedselverspilling, gezonde voeding en veilig voedsel. ERIKS is op dit event aanwezig om haar oplossingen voor de AgriFood markt te tonen. Bezoek ons op stand 117.