Geplaatst op 14-Sep-2018

ERIKS wint DSM award voor ‘Best digital solution’

Koninklijke DSM N.V. is wereldwijd actief in gezondheid, voeding en duurzaam leven. Met hun diepgaande kennis en brede expertise dragen ze bij tot welvaart, milieuverbetering en maatschappelijke vooruitgang. Onlangs organiseerde DSM hun Supplier Partnership Day in Nederland, waaraan 75 belangrijke strategische leveranciers deelnamen.

Innovatieve app: ERIKS Brain

We zijn er enorm trots op dat ERIKS als één van de key suppliers, de 'Best digital solution' award mocht ontvangen voor onze innovatieve ‘ERIKS Brain’ applicatie. De ERIKS Brain app is een augmented reality toepassing die een real-time verbinding mogelijk maakt tussen een on-site DSM-engineer en een off-site ERIKS-expert.

ERIKS Smart Asset Management

Wilt u meer weten over onze slimme oplossingen op het gebied van (predictive) maintenance? Neem dan contact op met onze afdeling Smart Asset Management.

Related articles

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Related articles

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Nieuws & cases

Altijd op de hoogte met het laatste ERIKS nieuws.