Geplaatst op 20-Mar-2020

Bescherm uw personeel en klanten tegen het coronavirus

In deze bijzondere tijden staat ook voor ERIKS de gezondheid van Nederlanders voorop! 

Om medewerkers van supermarkten, apotheken, drogisterijen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen te beschermen tegen de overdracht van het coronavirus levert ERIKS momenteel met voorrang transparante beschermplaten.

Afnemers in de voedingsmiddelenketen en de gezondheidszorg krijgen bij ERIKS extra aandacht en voorrang in de productie en levering van transparante beschermplaten wegens het maatschappelijke karakter. ERIKS levert met deze functionele platen een cruciale bijdrage aan het beschermen van personeel en bezoekers tegen niesspetters en hoestsputum. 

ERIKS beschikt over zeer ruime voorraden. De transparante beschermplaten zijn standaard voorzien van 2 bevestigingsgaten. Wij kunnen op elke gewenste formaat produceren en leveren op korte termijn! Indien gewenst kunnen wij ook andere oplossingen bieden voor het plaatsen van de beschermplaten. 

Voor vragen of bestellingen neem contact op met ERIKS Industriële kunststoffen:
T +31 88 855 81 40
E kunststoffen.ede@eriks.nl

 

Download hier ons informatieblad

Onze services voor maatwerk

Clean Manufacturing

De vraag naar schone productie en schoon verpakte producten heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Onze compleet nieuwe Clean Manufacturing Facility voorziet erin om schone diensten aan te bieden aan bedrijven in de food, farma en de semicon. ERIKS maakt bijvoorbeeld slangen, afdichtingen en afsluiters voor klanten in deze high tech sectoren. Door minder schakels in de Supply Chain realiseren wij kostenbesparingen en snellere leveringen.

Inhouse Cleanrooms

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie. Onze Cleanrooms zijn comform klasse 1000.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Nieuws & cases

Altijd op de hoogte met het laatste ERIKS nieuws.