Posted at 03-Jun-2019

3D ECON appendage bibliotheek nu ook beschikbaar voor CADMATIC Marine

CADMATIC heeft haar bibliotheek 3D modellen uitgebreid met een grote selectie ECON appendages welke voornamelijk gebruikt worden voor de virtuele constructie van schepen. De 3D modellen zijn volledig parametrisch binnen CADMATIC gemodelleerd, waardoor alle functionaliteit behouden blijft.


De bibliotheek is direct beschikbaar voor gebruikers met een CADMATIC licentie. CADMATIC is een toonaangevende ontwikkelaar van 3D-gebaseerde softwareoplossingen voor ontwerp, engineering en informatiebeheer voor de Marine en Plant industrie. De software wordt gebruikt voor de scheepsbouw, offshore en procesinstallaties, variërend van luxe jachten tot de grootste cruiseschepen en offshore-platformen ter wereld, en van voedings- en farmaceutische projecten tot de grootste energie-, chemische, olie- en gas- en pulp & paper projecten.

 


Optioneel

Download het eBrowser-bestand met volledige licentie om de volledige inhoud van de Econ appendagebibliotheek te bekijken: https://hubs.ly/H0fFqz40

U kunt ook de gratis eBrowser light-versie hier downloaden https://hubs.ly/H0fFqdT0

 

Related articles

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Nieuws & cases

Altijd op de hoogte met het laatste ERIKS nieuws.