Geplaatst op 09-Apr-2020

Bescherm uzelf en anderen tegen hoest- en niesspetters

Om uzelf en uw medewerkers te beschermen tegen hoest- en niesspetters levert ERIKS momenteel met voorrang transparante  gelaatsschermen. 

Gelaatsscherm Epraform®

Dit kleurloze, doorzichtige gelaatsscherm biedt goede optische eigenschappen voor toepassing in laboratoria, gezondheidszorg, winkels en de industrie. Het vizier (0,5 mm) van Epraform® PET(G) biedt bescherming tegen de overdracht van hoest-, nies- en vloeistofspetters. Ook in omstandigheden waar de anderhalve meter afstand niet te handhaven is, biedt dit gelaatsscherm uitkomst zoals bijvoorbeeld de contactberoepen tandartsen, kappers, pedicures en fysiotherapeuten.

Het gelaatsscherm of gezichtsmasker bestaat uit een vizier, een kunststof vormdeel en een elastiek. Eenvoudig zelf in elkaar te zetten en af te stellen op maat. 

Eigenschappen 

  • Gewicht: ca. 80 gram
  • Formaat: 30 x 20 cm 

 

Voordelen 

  • huidcontact goedgekeurd (ISO 10993-10) 
  • prettig draagcomfort 
  • goede optische eigenschappen 
  • beschermt tegen overdracht coronavirus
  • optie in soft en hard scherm 
  • lichtgewicht
  • one size fits all

ERIKS beschikt over ruime voorraden en kan snel leveren. 

Voor vragen of bestellingen neem contact op met ERIKS Industriële kunststoffen:
T +31 88 855 81 40
E kunststoffen.ede@eriks.nl

Download hier ons informatieblad

Onze services voor maatwerk

Clean Manufacturing - schoon verpakte producten

De vraag naar schone productie heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In onze nieuwe Clean Manufacturing Facility produceren, cleanen en verpakken wij slangen, afdichtingen en afsluiters voor bedrijven in de food, farma en de semicon. Door minder schakels in de Supply Chainprofiteert u van kostenbesparingen en snellere leveringen.

Inhouse Cleanrooms

Door een steeds groter bewustzijn op het gebied van reinheid richt de industrie zich meer en meer op het optimaal beheersen van de productieprocessen. Er wordt getracht te voorkomen dat technische componenten oorzaak zijn van vervuiling in de processen en de systemen. Het voorkomen van dit type vervuiling speelt vooral in de farmaceutische, halfgeleider- en voedingsmiddelenindustrie. Onze Cleanrooms zijn comform klasse 1000.

Engineering - van idee tot model

Uw bedrijf, productieproces, installaties of eindproducten zijn uniek. Om uw specifieke wensen en eisen volledig in vervulling te laten te gaan, is in veel gevallen maatwerk nodig. Vooral wanneer u toe bent aan een snellere, slimmere of efficiëntere productie. ERIKS is uw partner bij het ontwikkelen van nieuwe componenten, complete producten of materialen. Onze Engineering afdelingen zijn de kraamkamers van menige innovatie.

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Nieuws & cases

Altijd op de hoogte met het laatste ERIKS nieuws.