Geplaatst op 22-Nov-2019

Feestelijke opening Clean Manufacturing Facility

Donderdag 21 november 2019. ERIKS Nederland vierde officieel de opening van de nieuwe Clean Manufacturing Facility (CMF). Relaties uit de food, farma en semicon werden getrakteerd op een uitgebreid programma rond het thema schone productie, 'Lean in clean'.

Rondleidingen langs de Clean Manufacturing Facility

Uitgebreid programma, feestelijke opening

We kijken met gepaste trots terug op een zeer geslaagde feestelijke opening van de nieuwe Clean Manufacturing Facility. ERIKS presenteerde haar gasten een informatief programma rond schone productie. Pauline de Wilde vertolkte de rol van dagvoorzitter en gaf het woord aan Sander Splinter, Managing Director van ERIKS Nederland, die de pleinaire sessie aftrapte met een welkomstwoord.

Peter Oosterveld, Manager Innovations & Investments bij Heineken Den Bosch en Peter Koolen, Key Account Manager van ERIKS, werden geïnterviewd over de samenwerking in het Joint Improvement Program - een nieuwe ERIKS service die in korte tijd veel besparingen kan opleveren. Dennis Boeijer, Business Unit Manager Sealing & Polymer vertelde over de ontwikkelingen bij ERIKS rond Co-engineering en Additive Manufacturing.

Keynote ASML

Wim Waeghe, Vice President Strategic Sourcing ASML sprak in zijn Keynote uitgebreid over de uitdagingen van een innovator en welke factoren cruciaal zijn voor een goed partnership. Sjoerd Houtman, Sales Director bij ERIKS, legde de zaal uit wat ERIKS bedoelt met 'Lean in clean', onze kijk op schone productie en wat deze extra 1.000 m2 aan faciliteiten betekenen voor onze industriële relaties.

Tijdens een spetterende openingsact werd de splinternieuwe CMF vervolgens aan alle aanwezigen onthuld. In het kader van safety werden alle relaties voorzien van veiligheidsschoenen, waarna de rondleidingen langs alle faciliteiten werden gestart.

Al met al een zeer geslaagde middag, waar wij onze passie voor techniek, onze kennis en dienstverlening met onze relaties hebben mogen delen. Daar willen wij onze partners en de vele relaties vanuit heel Nederland hartelijk voor bedanken. 

ERIKS | Lean in Clean

In de farma, food en semicon-industrie neemt de vraag naar schone productie en schoon verpakte producten verder toe. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen met onze Clean Manufacturing Services? Onze specialisten staan u graag te woord. 

Neem contact met ons op via: +31 72 514 15 14 of per e-mail: info@eriks.nl


Meer informatie

ERIKS Cleanroom

100% kwaliteitscontrole

Lean in Clean

Nieuwsitem AT Osborne


 

Gerelateerde artikelen

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Nieuws & cases

Altijd op de hoogte met het laatste ERIKS nieuws.