Geplaatst op 28-Jun-2018

ERIKS verwerft distributeurschap voor ARO membraan- en plunjerpompen

ERIKS heeft onlangs een overeenkomst gesloten met ARO FIuid Management om ARO membraan- en pistonpompen te vertegenwoordigen in de Nederlandse markt. 

ARO is onderdeel van Ingersoll Rand en heeft meer dan 85 jaar ervaring met compressoren, powertools en pompen. ARO membraan- en plunjerpompen zijn lucht aangedreven en kunnen worden ingezet voor een breed scala aan verpompbare vloeistoffen. Denk hierbij aan vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, stroperig zijn en of kleverige eigenschappen hebben. 

 

Bewezen kwaliteit

ARO heeft een bewezen industriële kwaliteit en betrouwbaarheid en onderscheidt zich op een aantal vlakken ten opzichte van ander fabrikanten. Zoals bijvoorbeeld de luchtconsumptie, die één van de laagste is in de markt, 5 jaar standaardgarantie, standaardisatie en intelligente pompbesturingen die energie besparen en met alarmeringsfunctie (zoals bijvoorbeeld lekkage van membranen). 

Voor ERIKS is het ARO-pakket een mooie aanvulling op het reeds bestaande pompengamma. 

Met ARO kan ERIKS professionele en robuuste oplossingen bieden voor haar klanten in onder andere de chemie, de verpakkingsindustrie en voor productiebedrijven in de food en farma. 

 

Meer informatie

Voor pompadvies, pompen, pomponderdelen of service aanvragen, kunt u contact opnemen met onze specialisten in Capelle aan den IJssel

T +31 88 855 81 63

E pompen@eriks.nl

Downloads

De producten en diensten die ERIKS levert, zijn grotendeels digitaal beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn technische documentatie, handboeken en catalogi. Per productgroep heben wij de documentatie voor u gerangschikt. U kunt onze documentatie doorbladeren en downloaden.

Related articles

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Nieuws & cases

Altijd op de hoogte met het laatste ERIKS nieuws.