Ontdek de staat van voedselveiligheid

Vraag het rapport aan

Wil jij weten hoe de voedingsmiddelenindustrie omgaat met voedselveiligheid? In ‘De Staat van Voedselveiligheid in 2020’ lees je alles over:

  • De toenemende druk van afnemers op hun leveranciers om voedselveiligheid te garanderen.
  • De grootste uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid: opleiden van personeel, verbeteren van processen en meer investeren.
  • Welke trends de komende twaalf maanden van invloed zullen zijn op de voedselveiligheid. Ook hier speelt de druk van afnemers een grote rol.
  • De meest voorkomende voedselveiligheidsincidenten: vreemde voorwerpen in het voedsel, microbiologische besmettingen en de aanwezigheid van allergenen.
  • En nog veel meer ...


Voor het onderzoek gaven ruim 170 professionals uit de voedingsmiddelenindustrie hun mening. Deze data is gecombineerd met voedselveilgheidsincidenten uit de Europese RSAFF-database.

 

Vraag het rapport voedselveiligheid aan

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.