Ontdek de staat van voedselveiligheid

Vraag het rapport aan

Wil jij weten hoe de voedingsmiddelenindustrie omgaat met voedselveiligheid? In ‘De Staat van Voedselveiligheid in 2020’ lees je alles over:

  • De toenemende druk van afnemers op hun leveranciers om voedselveiligheid te garanderen.
  • De grootste uitdagingen op het gebied van voedselveiligheid: opleiden van personeel, verbeteren van processen en meer investeren.
  • Welke trends de komende twaalf maanden van invloed zullen zijn op de voedselveiligheid. Ook hier speelt de druk van afnemers een grote rol.
  • De meest voorkomende voedselveiligheidsincidenten: vreemde voorwerpen in het voedsel, microbiologische besmettingen en de aanwezigheid van allergenen.
  • En nog veel meer ...


Voor het onderzoek gaven ruim 170 professionals uit de voedingsmiddelenindustrie hun mening. Deze data is gecombineerd met voedselveilgheidsincidenten uit de Europese RSAFF-database.

 

Vraag het rapport voedselveiligheid aan

BELANGRIJK: Het kan zijn dat je 2x moet klikken op de verzendbutton om het formulier te versturen. Het formulier is succesvol verstuurd als je na het klikken op de verzendbutton de bevestigingspagina te zien krijgt.

BELANGRIJK: Het kan zijn dat je 2x moet klikken op de verzendbutton om het formulier te versturen. Het formulier is succesvol verstuurd als je na het klikken op de verzendbutton de bevestigingspagina te zien krijgt.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.