Hoe gaat ERIKS om met COVID-19?

Alle ERIKS-medewerkers, thuis en op de bedrijfslocaties, werken volgens de actueel geldende hygiëne instructies van het RIVM en de anderhalvemeter samenleving. Bezoeken aan klanten en leveranciers door ERIKS-medewerkers en bezoek aan ERIKS, blijven tot een minimum beperkt. Afhalen van leveringen bij ERIKS-vestigingen is niet langer mogelijk.

De invloed van het coronavirus op prijzen en levertijden

Alle orders die bij ons binnenkomen worden op een normale wijze behandeld en uitgeleverd. In algemene zin zijn onze voorraadposities toereikend. ERIKS houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus en berichtgeving over de grondstoffen schaarste als gevolg van de toegenomen wereldwijde vraag nauwlettend in de gaten. ERIKS wordt geconfronteerd met langere levertijden en prijsstijgingen in het gehele assortiment. Met name bij diverse rubber- en kunststofmaterialen. Hierover zijn wij voortdurend in gesprek met onze leveranciers. U kunt erop rekenen dat ERIKS er alles aan zal doen om uw orders op tijd te leveren. In onze toeleveringsketen kunnen zich echter onvoorziene gevolgen voordoen. Uiteraard zullen wij u informeren wanneer wij op de hoogte zijn van omstandigheden die een directe invloed hebben op bestellingen. Relevante wijzigingen in prijzen en levertijden zullen wij doorlopend communiceren.

Heeft u grootschalige projecten in 2022 in de planning? Dan raden wij u aan kritisch naar de inkoop van componenten te kijken en contact op te nemen met uw ERIKS-contactpersoon om de mogelijke gevolgen te bespreken en voorzorgsmaatregelen te nemen.

Assortiment producten tegen verspreiding corona

Ter bescherming tegen de verspreiding van het Covid-19 virus op de werkplek levert ERIKS een uitgebreid assortiment veiligheidsproducten en hygiëne artikelen. Wij hebben standaard- en maatwerkoplossingen die personeel, klanten en patiënten beschermen. Online te bestellen en uit voorraad leverbaar.

Meer informatie

Voor specifieke vragen kunt u zich wenden tot uw contactpersoon bij ERIKS.

Gerelateerde producten

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.