Hoe gaat ERIKS om met COVID-19?

Alle ERIKS-medewerkers, thuis en op de bedrijfslocaties, werken volgens de actueel geldende hygiëne instructies van het RIVM en de anderhalvemeter samenleving. Bezoeken aan klanten en leveranciers door ERIKS-medewerkers en bezoek aan ERIKS, blijven tot een minimum beperkt. Afhalen van leveringen bij ERIKS-vestigingen is niet langer mogelijk.

De invloed van het coronavirus op prijzen en levertijden

Alle orders die bij ons binnenkomen worden op een normale wijze behandeld en uitgeleverd. In algemene zin zijn onze voorraadposities toereikend. ERIKS houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus en berichtgeving over de grondstoffen schaarste als gevolg van de toegenomen wereldwijde vraag nauwlettend in de gaten. Inmiddels wordt ERIKS al geconfronteerd met prijsstijgingen van onder andere diverse rubber- en kunststofmaterialen evenals met langere levertijden. We zijn hierover constant in gesprek met onze leveranciers. U kunt er op rekenen dat ERIKS er alles aan doet om uw orders tijdig uit te blijven leveren. Relevante veranderingen in prijzen en levertijden zullen wij continu aan u communiceren.

Heeft u grootschalige projecten voor de 2e helft van 2021 in de planning? Dan raden wij u nu alvast aan kritisch naar de inkoop van componenten te kijken in verband met de mogelijk langere levertijden vanwege de coronasituatie wereldwijd.

Assortiment producten tegen verspreiding corona

Ter bescherming tegen de verspreiding van het Covid-19 virus op de werkplek levert ERIKS een uitgebreid assortiment veiligheidsproducten en hygiëne artikelen. Wij hebben standaard- en maatwerkoplossingen die personeel, klanten en patiënten beschermen. Online te bestellen en uit voorraad leverbaar.

Meer informatie

Voor specifieke vragen kunt u zich wenden tot uw contactpersoon bij ERIKS.

Gerelateerde producten

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.