Brain app

Altijd een ERIKS Expert op zak

De kracht van ERIKS - naast het aanbieden van 900.000 werktuigbouwkundige componenten van hoge kwaliteit – is onze uitgebreide kennis van de industrie en de toepassingen en combinaties van al die producten en componenten. Díe kennis kan ERIKS nu op een slimme manier met je delen ON-site.

Maak kennis met onze nieuwe communicatiemiddel voor directe on-site ondersteuning bij technische vragen: ERIKS Brain, onze app voor smartphone of tablet – beschikbaar voor iOS, Android en Windows - waarmee je direct toegang hebt tot onze productkennis en expertise. Hoe? Bekijk onze video en in anderhalve minuut weet je het.


 

 

On-site technische support nodig? Ask brain! Altijd een ERIKS Expert op zak.

De voordelen van ERIKS Brain

Met Brain staat ERIKS altijd en overal voor je klaar

  • Efficiënter
    Door real-time communicatie tussen ERIKS en jouw technici op locatie worden problemen sneller opgelost.
  • Effectiever
    Technici hebben direct toegang tot ERIKS experts op afstand die meteen kunnen meekijken. Onze expertise heb je nu waar en wanneer je maar wilt, altijd binnen handbereik. Bovendien kun je gemakkelijk eerdere incidenten terugkijken.
  • Eenvoudiger
    Met de Brain app voorzien wij technici van een laag-drempelige app waarmee het eenvoudig en prettig werken is.

 

De ERIKS Brain app is beschikbaar voor:

Volg onze hashtags op Twitter

ERIKS Brain wint DSM award

We zijn er enorm trots op dat ERIKS als één van Royal DSM's key suppliers, de 'Best digital solution' award mocht ontvangen voor onze innovatieve Brain app. Bekijk de video die we in samenwerking met DSM Dyneema hebben gemaakt.

Download de ERIKS Brain brochure

ERIKS Brain is onze communicatie app voor de smartphone, tablet & smartglasses waarmee wij technische ondersteuning bieden on-site. Met Brain haal je de productkennis en expertise van onze experts direct en gemakkelijk naar daar waar het nodig is. Meer weten? Download hier de brochure.

Onze services voor maatwerk

Systeemoplossingen

De wijze hoe wij met elkaar communiceren, hoe u componenten bestelt of hoe u onderhoud uitvoert, is het afgelopen decennium radicaal veranderd. ERIKS heeft nieuwe (digitale) systeemoplossingen geïntroduceerd om het managen van uw productieproces of zelfs een gehele plant efficiënter te laten plaatsvinden.

Predictive Maintenance houdt uw installatie in topconditie

ERIKS kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van stilstand. Met dashboards voor het voorspellen van noodzakelijk onderhoud. Zo wordt het onderhoud van de machines bepaald op basis van algoritmes en afwijkingen in ‘gedrag’ van de machines. Dat leidt tot een veiliger omgeving, met minder stilstand en minder gebruik van menskracht. Oftewel: fors hogere output tegen minder kosten.

Monitoring & inspectie

Stel je een fabriek voor met assets die altijd in topconditie zijn, reparaties en onderhoud zijn van tevoren gepland en de productie is altijd optimaal. Bij ERIKS maken onze voorspellende en preventietechnieken vroegtijdige waarschuwingen mogelijk, ruim voordat de situatie kritiek wordt. Daarmee voorkomt u onverwachte downtime. 

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 72 514 15 14

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Nieuws & cases

Altijd op de hoogte met het laatste ERIKS nieuws.