Werken bij ERIKS in Ede

Kom jij het verschil maken in ons nieuwe Center of Expertise?

Halverwege 2020 opende ERIKS haar compleet nieuwe en hypermoderne Center of Expertise Industriële Kunststoffen van zo'n 10.000m² op bedrijventerrein BT A12 in Ede. Het ontwerp van dit state of the art pand biedt enorme groeimogelijkheden voor onze divisie industriële kunststoffen. Om die groei te realiseren breiden we ons team uit en zoeken we naar nieuwe gemotiveerde collega's die de uitdaging aan willen gaan. 
Kom jij bij ons het verschil maken? Bekijk hieronder onze huidige vacatures.

Onze vacatures in Ede

Teamleider Werkvoorbereiding

Als Teamleider draag je onze visie over op je mensen en ben je de verbindende schakel tussen je team en het management. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de resultaten en ontwikkeling van Werkvoorbereiding, inclusief een Continu Verbeter agenda voor productie en logistiek met een team van +/-6 fte. Meer weten?

 

Teamleider Productie

Als Teamleider – misschien wel de belangrijkste functie binnen ERIKS – draag je onze visie en missie over op je collega's en ben je de verbindende schakel tussen je team en het management. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit, resultaten en mensen van de productie halffabricaten (+/-13 fte). Klik hieronder voor meer informatie.


Operational Purchaser

Onze leverperformance is jouw passie. We zoeken een Operational Purchaser die durft, doet én meebouwt. De spil in ons inkoopproces. Je bent gedreven in je werk en weet als geen ander dat onze klanten de beste leverperformance eisen en verdienen. Meer weten?

 

Quality & Improvement Engineer

We zoeken een professional die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Als Quality & Improvement Engineer bij ERIKS ben je volledig gericht op Quality Assurance in de keten en in deze rol specifiek binnen onze 'business unit' Industriële Kunststoffen. First time right, dáár sta je voor op. Lees verder...


Over ERIKS Kunststoffen in Ede

Op onze splinternieuwe vestiging in Ede bundelen wij al onze kennis, onze voorraden en productiemiddelen op het gebied van kunststofbewerking om onze klanten nóg beter te bedienen. En omdat we willen groeien breiden we ons team in Ede uit. 

Op deze pagina kom je meer te weten over de functies die we momenteel bieden, wie ERIKS is en wat we op deze locatie allemaal doen voor de Nederlandse industrie. Werken bij ERIKS biedt volop kansen bij een sterk bedrijf. Kom jij ons helpen het verschil te maken? Reageer dan!

Vragen?

Bel voor inhoudelijke vragen over werken in Ede met Paul van Etten op 06 - 23 31 84 61. Over de sollicitatieprocedure kan Chantal Peters je alles vertellen via 06 – 51 83 50 64.

 

Over ERIKS

ERIKS? Wij zijn een toonaangevende, gespecialiseerde industriele dienstverlener, ontstaan in Nederland. Bekijk de video en leer ons beter kennen.

Kijkje in de keuken van ons Center of Expertise Industrial Plastics

Om je een idee te geven hoe werken op onze locatie in Ede er van binnen uit ziet, geven we je een kort kijkje in de keuken van ons nieuwe, moderne Center of Expertise. Dit pand is in 2020 opgeleverd en gestart, als centrale hub voor al onze industriele kunststof activiteiten voor Nederland.
Loop even mee...

Nieuws over Ede

2019 | Nieuwbouw

2020 | Oplevering

2020 | Sleuteloverdracht | HVBM vastgoed

 

 

ERIKS Ede vanuit de lucht

Nog niet zo lang geleden werkten we elders in Ede. In de loop der jaren groeiden we écht uit ons jasje. Kijk in vogelvlucht mee hoe fraai ons ruime, moderne pand nu gelegen is, en waar de nieuwe locatie zich bevindt. Wie zou hier niet willen werken?

Meer informatie over ERIKS industriële Kunststoffen

Wil je weten waar we ons op het gebied van industriële kunststoffen allemaal mee bezighouden? Kijk dan hier.

Of leer alvast een paar collega's kennen als ze praten over traceability in de kunststofketen, in een recente blogpost over voedselveiligheid.

ERIKS wereldwijd, in cijfers

Werken bij ERIKS

Naast een baan vol uitdagingen en eigen verantwoordelijkheid binnen een informele bedrijfscultuur, is het logisch dat we dit goed voor je regelen:

  • Concurrerende primaire en secundaire salarisvoorwaarden
  • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • We snappen dat er meer is dan werken alleen


Top Employer Nederland

Wist je dat ERIKS sinds 2011- alweer 10 jaar lang - Top Employer is? Ieder jaar worden we weer getoetst op alle vlakken van ons beleid.

Bovendien krijg je bij ERIKS de kans je kennis en vaardigheden aan te scherpen in verschillende Learning & Development programma’s, zoals Management Traineeships en kun je écht doorgroeien en stappen maken.

Grijp daarom je kans en solliciteer bij ERIKS Nederland. We zijn één van de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverleners ter wereld, een sterk groeiend bedrijf, altijd op zoek naar talent en onderdeel van het grootste familiebedrijf van Nederland: SHV 

ERIKS Privacyverklaring voor kandidaatgegevens

Bij ERIKS nemen we uw privacy zeer serieus. We hebben een ERIKS Privacyverklaring voor kandidaatgegevens opgesteld om u te informeren over hoe wij uw persoonsgegevens zullen gebruiken in verband met sollicitaties naar functies bij ERIKS.

Word jij onze nieuwe collega?

ERIKS in 2021 opnieuw Top Employer!

Daar zijn we trots op want ieder jaar wordt ons HR beleid onder de loep genomen en doorlopen we een zeer uitgebreide toetsingsprocedure. We worden doorgelicht op bijna 100 punten, verdeeld over 10 HR criteria. 

Testimonials

Ik heb de overstap naar ERIKS gemaakt omdat ik mezelf graag wil blijven ontwikkelen. Met ERIKS als werkgever ben ik in een professionele, gezellige werkomgeving terecht gekomen waar ik uitgedaagd en gefaciliteerd wordt om het verschil te maken.

Traineeship & stages

Volg je een technische of commerciële studie, dan zijn er volop mogelijkheden. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een professionele, leerzame omgeving. Match jij met ERIKS?

PSI | De ERIKS Succes Principes

Om succesvol te zijn voor onze klanten, hanteren wij de ERIKS Succes Principes: Passie, Specialisme en Innovatie. De ERIKS Succes Principes vormen de kern van ons bedrijf. Dit onderscheidt ons van onze concurrenten.

  • Passie | Door onze passie zetten we nét die extra stap en maken we het verschil voor onze klanten.
  • Specialisme | Kennis toepassen voor succes vormt de kern van ons bedrijf en we zijn altijd nieuwsgierig en enthousiast om meer te leren.
  • Innovatie | Nieuwe manieren bedenken. Wij willen altijd voorop lopen en zorgen voor veranderingen die het verschil maken.

 

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen?

Bel ons algemene nummer:
T +31 88 855 85 58

Webshop

Direct een product bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know+How Hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.